Hírek

Az Európai Parlament tagjainak választása - 2024.

Ha Ön rendelkezik Magyarországon bejelentett lakóhellyel és a szavazás napján (2024. június 9-én, illetve az amerikai kontinensen 2024. június 8-án) külföldön tartózkodik, lehetősége van arra, hogy valamely magyar külképviseleten (nagykövetségen vagy főkonzulátuson vagy konzulátuson) adja le szavazatát. Kérelmét benyújthatja 2024. május 31-ig.
Tovább

Megnyílt a jelentkezés a Magyar Diplomáciai Akadémia Diplomataképző Programjára

Április 5-én elindult a jelentkezés a Diplomataképző Program ötödik évfolyamára. A program széleskörű, versenyképes képzést kínál azoknak, akik a magyar diplomáciai karban akarnak dolgozni, valamint a magyar nemzeti és gazdasági érdekeket szeretnék képviselni a világban. A program részleteiről és a felvételi folyamatról további információk érhetők el a Magyar Diplomáciai Akadémia honlapján (www.magyardiplomaciaiakademia.hu) és Facebook-oldalán (facebook.com/DiplomaciaiAkademia). Az Akadémia várja minden érdeklődő jelentkezését 2024. május 5-ig!
Tovább

Magyar oltások elismerése Tunéziában

Tunéziában lehetőség van a magyarországi oltások elismertetésére, a magyar oltási iratok tunéziai konvertálására
Tovább

Pályázati felhívás „AM-FAO” ösztöndíjas programra

Az Agrárminisztérium a 2022/23-as tanvére vonatkozóan is meghirdette a jelentkezési lehetőséget az „AM-FAO” ösztöndíjas programra.
Tovább