Hírek

ECDC kockázatértékelés 2020. március 25.

Elérhető az Európai Betegségmegelőzési és Járványvédelmi Központ (ECDC) által közzéttett legfrissebb, 2020. március 25-i gyors kockázatértékelés
Tovább

Utazási tanácsok 2020.03.25.

A tunéziai védelmi miniszter bejelentette, hogy a hadsereg március 23-tól 24h szolgálatban részt vesz a teljes kijárási tilalom betartatásában Tunézia teljes területén további szigorítás várható miután ma délelőtt a belügyminiszter és az igazságügyi miniszter egyeztetett a rendőrség és a katonaság koronavírus ellenes tevékenységének szorosabb koordinálásáról. 2020. március 22-től az országban teljes lakhelyelhagyási tilalmat léptettek életbe. A zárlat előreláthatóan ez év április 08-ig marad érvényben.
Tovább

HASZNOS TEENDŐK – TUNÉZIÁBAN (2020. március 22.)

Kedves Tunéziában élő magyar honfitársaink! A köztársasági elnök mai naptól kihirdetett lakóhely elhagyási tilalma jelentős mértékű változtatásokat követel mindennapi rutinjainktól. Ennek kezelésére a nagykövetség Facebook oldalán rendszeresen jelentkezünk információkkal, javaslatokkal.
Tovább

Utazási tanácsok - 2020. március 20.

Tisztelt Tunéziában tartózkodó magyar állampolgárok, Tunézia 6 tartományában (Sousse, Tataouine, Bizerte, Kasserine, Gafsa, Kébili) teljesen, vagy részlegesen leállították úgy a magánutakat, mint a tömegközlekedést. A zárlatok ez év április 08-ig maradnak érvényben. Várhatóan 2020. március 21-től az országban teljes lakhelyelhagyási tilalmat léptetnek életbe. Kérjük a Tunéziában élő magyar állampolgárokat, hogy tartsák tiszteletben a tunéziai hatóságok rendelkezéseit és maradjanak otthonaikban. A magyar nagykövetség folyamatosan teszi közzé a rendkívüli állapottal kapcsolatos információkat a facebook oldalán (Fb.Ambassadede HongrieTunis), valamint a honlapján (www.tunisz.mfa.gov.hu).
Tovább

0-24 órában elérhető telefonszám

Tájékoztatjuk a Tunéziában élő magyar állampolgárokat, hogy 2020. március 18-tól a tuniszi magyar nagykövetség az alábbi telefonszámon a nap 24 órájában elérhető: +216 98 222 339
Tovább